3 Yollu makyaj aynası Üç Katlı Ayna Kendinden kuaför aynası Üç katlı Ayna Saç Kesme Şekillendirici DIY Saç Kesimi Aracı duvar dekorasyonu

  • ₺473.66 ₺728.57
( 0 Müşteri yorumları )

Ev Dekorasyonu

Sku:
  • a14707
Etiketler:
  • dekor ayna peri, 2 ayna türkçe, şemsiye kpop sonsuz, satış yatak örtüsü, f dekoratif aynalar, tanımsız pantolon, kar dvr ayna, ayna büyük duvar koridoru, yumuşak ayna sticker banyo, 5 yan ayna
  • Kaynak: Anakara Çin

Mermi Noktaları:

1、Geniş Görüş açısı: Bu üç katlı ayna ile başınızın tüm açılarını görebilir ve her seferinde mükemmel DIY saç kesimini elde edebilirsiniz.

2、Yüksek çözünürlüklü Ayna: Ayna, aydınlatma modu ile yüksek çözünürlüklü düz bir ayna yüzeyi benimser, bu ayna cildinizin her santimini aydınlatmak için profesyonel olarak doğal ışığı simüle eder ve ışık parlamadan düzgün ve yumuşaktır.

3、Dayanıklı ve Hafif: Ayna yeni bir hafif ve kolay hasar görmez ve kolayca yanınızda taşıyabilirsiniz, böylece evde veya seyahat ederken en iyi koşulları koruyabilirsiniz.

4、Serbestçe Ayarlanabilir: Geri çekilebilir braket, aynayı herhangi bir kapıya yerleştirmenize izin verir ve yükseklik, anında kendi kendine saç şekillendirme deneyimi için ayarlanabilir.

5、Pratik Makyaj Aracı: Ayna tıraş ve makyaj uygulamak daha uygun hale getirir.

Özellikler:

Geniş Görüş Açısı: Bu üç katlı ayna ile başınızın tüm açılarını görebilir ve her seferinde mükemmel kendin yap saç kesimini elde edebilirsiniz.

Yüksek Çözünürlüklü Ayna: Ayna, aydınlatma modu ile yüksek çözünürlüklü düz bir ayna yüzeyi benimser, bu ayna cildinizin her santimini aydınlatmak için doğal ışığı profesyonelce simüle eder ve ışık parlamadan düzgün ve yumuşaktır.

Dayanıklı ve Hafif: Ayna yeni bir hafif ve kolay hasar görmez ve evde veya seyahat ederken en iyi koşulları koruyabilmeniz için kolayca yanınızda taşıyabilirsiniz.

Serbestçe Ayarlanabilir: Geri çekilebilir braket, aynayı herhangi bir kapıya yerleştirmenize izin verir ve yükseklik, anında kendi kendine saç şekillendirme deneyimi için ayarlanabilir.

Pratik makyaj aracı: Ayna tıraş ve makyaj uygulamak daha uygun hale getirir.

Özellikler:

Malzeme: Kabuk: ABS, Ayna: Cam

Renk: siyah kabuk

Güç kaynağı modu: 5 V/1A USB bağlantı noktası

Pil standart: dahili 1500 mah lityum pil

Aydınlatma modu: tek dokunuşla, soğuk beyaz

Ürün boyutu: yaklaşık 32x19.5x3 cm/12.60x7. 68x1. 18 inç

Katlanmamış boyutu: yaklaşık 93x19.5x3 cm/36.61x7. 68x1. 18 inç

Tek parça net ağırlık: yaklaşık 1500g

Tek parça brüt ağırlık: yaklaşık 1700g

Ambalaj Listesi:

1 * Üç Katlı ayna

1 * USB Şarj Kablosu

1 * Talimatlar

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, öğenin rengi ve resimde gösterilenin bir nüansı olabilir.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans olabilir.

İnceleme ekleme

Puanınız: