3Set Ayarlanabilir Askıları Şapka Çanta Ceket giysi rafı Organizatör Depolama Tutucular Askı Kapı Mutfak Dolabı Dolap 2022

  • ₺149.74 ₺241.49
( 0 Müşteri yorumları )

Ev & Bahçe

Sku:
  • a498273
Etiketler:
  • katlanabilir elbise askısı, kız giysileri küçük mutfak, ayakkabı 8 askı, zara giysi organizatörü, eı askıları, erkek askıları, sıkıcı kız giysileri, morvelo kadın elbise, ilişki giyim organizatörü, döner elbise askısı
  • Tip: şapka rafı
  • Malzeme: naylon
  • Renk: Siyah
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Boyutlar: 190*2.5 cm
  • Birim Miktar: 3Pcc

- Birden fazla beyzbol ve spor şapkasını saklamak için idealdir.Ustaca iki sıralı stil, kanca başına bir tane olmak üzere 8 kapağa kadar tutar.Kapaklar ön tarafa bakar, böylece ev sahibi takımınızda gururunuzu gösterebilirsiniz-evde olmasanız bile game.It kapakların ezilmesini veya şeklini kaybetmesini önler.

Aslında bu ürünü kurmanın birçok yolu var.Ve kayış ayarlanabilir olduğu için birçok farklı boyutta kapıya uyacaktır.

Bir kapının üzerinde asılı veya bir duvara takılabilir

Montaj Gerektirmez.

Boyutlar: 190 * 2.5 cm

Ağırlık: 110g

- Paket:3 takım

-

Ödeme hakkında

Ödeme yaparken herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, yardım istemek için lütfen Adelahotel.com.tr Müşteri Hizmetleri Merkezi ile iletişime geçin:

Gönderiler Hakkında

1.Ödemeniz normal olarak tamamlandıktan sonra siparişleri 2-5 gün içinde(hafta sonları ve ulusal tatiller hariç) en kısa sürede göndereceğiz.

2.Doğru telefon numarası ve posta kodu ile tam teslimat adresi yazınız, özellikle Rusya ve Belarus alıcılar, tam adınızı teyit edin.

3.Lütfen gümrük vergilerinden sorumlu olmayacağımızı unutmayın.Lütfen gümrük işlemlerini kendiniz yapın.

4.Hem posta gönderimi hem de ekspres gönderimler sağlıyoruz.Çoğu ülke için, post nakliye yaklaşık 25-35 iş günü sürer ve Brezilya, Peru gibi bazı ülkeler için daha uzun sürer.

Ekspres kargo inlcude DHL, EMS, Adelahotel.com.tr Prim Nakliye ve Özel Hatları gibi Aramex.It yaklaşık 7 gün sürer.(Ülkeniz bir sorunla karşılaşırsa,işçi grevi,hava durumu sorunu vb. Gecikecektir.)

Geri Bildirim Hakkında

1. Hiçbir sorun olmadığından emin olmak için lütfen dikkatlice aldığınızda paketi ve öğeyi kontrol edin.

2. Herhangi bir sorunuz varsa veya paketinizden tamamen memnun değilseniz,lütfen olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Sizi tatmin etmek için sorunu çözeceğiz.

3. Herhangi bir sorun yoksa, lütfen bize 5 yıldızlı olumlu geribildirim bırakın.

İnceleme ekleme

Puanınız: