3 in 1 Aneroid 8" Sıcaklık ve Higrometre Nem (Beyaz Kadran) Akrilik koyu Gri Kaplama Barometre b2802

  • ₺654.17
( 0 Müşteri yorumları )

Ev & Bahçe

Sku:
  • a81344
Etiketler:
  • Sıcaklık ve higrometre
  • Marka Adı: yaya
  • Malzeme: Plastik
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: b2802'nın sohbeti

Şartname Bu cihazın versiyonu, emperyal birimlerde (mmHg) barometrik basıncı gösterir ve değişiklikleri izlemek için bir referans iğnesi içerir.8 " Akrilik çerçeve ve beyaz kadran handsome.It çağdaş tasarımı evde ofis, yemek odası veya modern oturma odası ortamındadır.Barometre, kolay kalibrasyon için bir ayar vidası ile donatılmıştır.Arkada kolay asmak için bir kanca bulunur.Bir referans iğnesi, barometrik basınçtaki değişiklikleri izler.toplam çap 20cm ve beyaz kadran çapı 124cm'dir Not: Kullanmadan önce şehriniz için hava durumu sitesinden alınan bilgilere göre barometreyi düzeltmelisiniz.Termometre ve Higrometreye gerek yoktur.

NOT: barometre sadece minimum 968 hPa basınçla çalışır, sipariş vermeden önce yerel basıncınızı kontrol etmelisiniz.Yerel yüksekliğiniz daha yüksekse, hava basıncı daha düşükse, kadranımızın ötesinde en düşük sayı 968 ise, bu öğeyi bölgenizde kullanamazsınız.Teşekkürler.

Neden BİZİ seçmelisiniz: 1.Kalite garantisi!

yüksek kalite

Herhangi bir kalite sorunu varsa malları iade edebilirsiniz ve size para iadesi yapacağız.

2.Hızlı sevkiyat ve parsel için iyi ambalaj.

Hızlı sevkiyat hizmetini seçiyoruz ve parselin sizin için iyi durumda olduğundan emin oluyoruz.

3.Satış sonrası servis.Herhangi bir soruyu çözmek için profesyonel adam. 4.Hoşgeldiniz Dropship ve Dağıtım Ürünlerimiz tüm dünyaya satılmaktadır.Lütfen doğrudan Resmi E-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

İnceleme ekleme

Puanınız: