Ön kapak LCD Çerçeve Çerçeve Sony Xperia XA2 Artı

  • ₺184.24 ₺216.69
( 0 Müşteri yorumları )

Cep Telefonu Parçaları

Sku:
  • a354539
Etiketler:
  • telefon xa2, xa2'yi sarın, xa2 çanta, cam xa2, xa2 bisiklet, jel xa2, cilt xa2, çerçeve xperia xa2, xa2 f filmi, xa2 elmas
  • Model Numarası: Sony Xperia için XA2 artı
  • Dizayn: bar
  • Uyumlu Marka: Sony Ericsson

1. Yüksek kaliteli ön konut LCD çerçeve çerçeve plaka değiştirme Sony Xperia XA2 Artı.

2. Kırık veya çalışamaz olanı değiştirin.

3. Her öğe kontrol ve göndermeden önce iyi durumda.

4. Profesyonel kurulum şiddetle tavsiye edilir.Yedek parçaların değiştirilmesi sırasında cep telefonunuza / cep telefonunuza gelebilecek herhangi bir zarardan sorumlu olmayacağız.

1. Çin Post olağan küçük paket artı, ücretsiz kargo, sadece çin'de izlenebilir, ancak ülkenizde ayrıntılı izleme bilgisi yoktur. 2. Teslim tarihi sona erdiğinde ve hala parselinizi almadığınızda, lütfen bizimle iletişime geçin ve teslimat süresini 10-25 gün uzatacağız.Eğer hala 10 gün içinde parsel almazsanız, biz iade edeceğiz. 3. Kayıtlı nakliye yöntemini istiyorsanız, lütfen Adelahotel.com.tr Standart Nakliye veya Çin Post Air Mail'i seçin.

1. Gümrük, ithalat vergileri, vergiler veya diğer gümrük ücretlerinden kaynaklanan gecikmelerden sorumlu değiliz. 2. Lütfen aldıktan sonra 5 gün içinde videonun kanıtını sağlayın Bir kalite sorunu varsa, sorunlar iade veya değiştirme ile çözülecektir. 3. Lütfen yanlış ürünü aldıktan sonra 2 gün içinde bize bildirin.Onaylandıktan sonra indirim, değiştirme veya para iadesi sunabiliriz. 4. 6 Ay içinde ücretsiz bakım sağlıyoruz. 5. Promosyon ürünleri yalnızca değiştirme ve bakım hizmetleri sunar; geri ödeme kabul edilmez (yanlış alınan ürünler hariç.)

1. Bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, sizin Olumlu Geribildirim çok takdir edilecektir. 2. Herhangi bir nedenle, satın alma işleminizden memnun değilseniz, herhangi bir olumsuz veya nötr geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin, size yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız. 2. Memnun kalana kadar sizinle birlikte çalışacağız.Dostça iletişimin tüm sorunları çözebileceğine inanıyoruz.

1. Çoğu ürün ithalat vergilerinin ödenmesine tabidir (e.g.in ABD) veya diğer vergiler ve katma değer vergisi (KDV) veya diğer vergiler dahil olmak üzere diğer masraflar.Bunlar geçerliyse, sevkıyat ülkenizdeki geçerli gümrük acentesi tarafından işlendiğinde tahsil edilecek ve belirlenecektir.Satın aldığınız ürünler için bu tür görev veya vergilerin uygulanabilirliğini ve sorumluluğunuzu anlamak ve tespit etmek için lütfen ülkenizin ithalat politikasını kontrol edin. 2. Varsa geçerli tüm görev ve vergiler, siparişinizin veya işleminizin satın alma fiyatına dahil değildir.Uygulanmaları ve tahsil edilmeleri halinde, bunlar sizin (bizim veya ürün üreticimizin veya tedarikçimizin değil) tek ve münhasır sorumluluğunuzdadır ve ürünler teslim edildiğinde sizin tarafınızdan doğrudan hükümetinize veya kurye şirketine ödenecektir. 3. Yukarıda belirtilen görev, ücret ve vergilerin ödenmesi bizim (veya ürün üreticisinin veya tedarikçisinin) sorumluluğumuz değildir. 4. Bu bizim kontrolümüz dışında olduğu için herhangi bir nakliye veya gümrük gecikmesinden sorumlu olmayacağız.

İnceleme ekleme

Puanınız: