Araba için çok işlevli Kaymaz Mat Otomatik telefon tutucu Kaymaz Yapışkan Anti Slayt Dash Telefon Dağı Silikon Dashboard araba pedi Mat

  • ₺25.55 ₺33.19
( 3 Müşteri yorumları )

Cep Telefonu Aksesuarları

Sku:
  • a477452
Etiketler:
  • aşırı ısınan telefon standı, hocco telefon tutucular, telefon tutucu araba 68 ıncuh, mobilio telefon tutucu, telefon tutucu çevrim merkezi, hyndai silikon mat, renkli araba ışık, telefon tutucu depolama, küçük cep telefonu sım kartı, telefon tutucu 2008
  • Özellikler: Özellik Yok
  • Marka Adı: LESHP
  • şarj dinamosu: No
  • Kaynak: Anakara Çin

Özellikler:

1. PVC malzeme: Bu yastık, orta konsola zarar vermeyen ve çoğu otomobil için uygun olan PVC malzemeden yapılmıştır.

2. Yüksek ve düşük sıcaklık dayanımı: Bu paspas düşük sıcaklığa ve yüksek sıcaklığa dayanıklıdır, deforme olmaz, toksik değildir ve tatsızdır.

3. Dayanıklı: Bu paspas tekrar tekrar yıkanabilir, hassas ve dayanıklıdır ve kaymaz bir yüzeye ve aşınma direncine sahiptir.

4. Uygun depolama: Bu yastığın birkaç bağımsız ızgarası vardır, arabayı düzenli tutmak için eşyalarınızı üzerine koyabilirsiniz.

5. Bir stand ile birlikte gelir: Bu mat cep telefonunuz için bir stand ile birlikte gelir.Sürüş sırasında cep telefonunuzu üzerine koyabilirsiniz, böylece cep telefonu için bir stand satın almanıza gerek kalmaz.

Tanım:

Park kartı fonksiyonu, pencerenin dışındaki cam arabanın telefon numarasını açıkça görebilir.

Özellikler:

Malzeme: PVC

Boyut:248 * 185mm

Renk: kırmızı, siyah, mavi (isteğe bağlı)

Uygulanabilir model: Genel

Paket içeriği:

1 * Araba Dashboard Mat

Notlar:

1. Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Stilin resimlerde gösterildiği gibi aynı olduğunu garanti ediyoruz.

2. Farklı manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut farkına izin verin.

Anonymous 2022-12-18

Güzel ama kauçuktan yapılmış ve tam olarak çift taraflı bir yapışkan bant üzerine uzanmıyor

Anonymous 2022-07-28

teşekkür ederim

Anonymous 2022-10-02

Güzel paspas. Birkaç gün içinde panelin kıvrımlarına göre doğruldu ve uzandı. İyi tutar, hareket etmez. Telefonun güvenilir bir montajı vardır, ancak güçlü değildir, telefon sorunsuz bir şekilde takılıp çıkarılır.

İnceleme ekleme

Puanınız: