Dikey Çevir cüzdan Kılıf Infinix Sıcak 9 Oyun 10 10S 11 11S Sıcak 12 Oyun Not 11 Pro 7 Akıllı 6 Sıfır 8 kart tutucu Telefon Kapak

  • ₺104.24 ₺132.03
( 1 Müşteri yorumları )

Cep Telefonu Aksesuarları

Sku:
  • a483534
Etiketler:
  • flip cüzdan kılıf, redmi not 9 pro kılıf, ınfinix note 11 kitap kapağı, ınfinix note 12 pro kılıf, iphone 11 kılıfı, ınfinix sıcak 10
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Satış Seçeneği: Toptan / Perakende
  • Tip: Flip Kılıf
  • Özellik: Çiçek Butterfliy Baskı Ön Toka Çevirme
  • Marka Adı: Biencaso'nun
  • Dizayn: Düz
  • İşlev: Anti-vurmak Koruyucu Cüzdan Kapak İle Kart Yuvası
  • Kalite: En Kaliteli A + + + ++
  • Özellikler: Kart Cebi, Tutucu ile
  • Uyumlu Marka: Infinix'in

Rus Arkadaşlar Dikkat Lütfen!!!

Rus Arkadaşlar alıcının Tam Adı doldurunuz nedeniyle Rus Gümrük yeni politikası.

İpucu: Adelahotel.com.tr Tasarrufu Nakliye / Adelahotel.com.tr Standart Nakliye / Cainiao Süper Ekonomi için Özel Mal

Seçilecek birkaç özel ülke için.Tavsiye ederim!

Bu öğe hakkında

Uyumluluk: Resim sadece bir cep telefonu modelinin resmini gösterir.Lütfen satın almadan önce cep telefonunuzun modelini kontrol edin .Diğer telefon modelleri ile karıştırılmamalıdır.

Üstün Koruma : Bu Kılıf, özel TPU iç kılıflı birinci sınıf PU yumuşak deriden yapılmıştır, deri cüzdan inanılmaz derecede dayanıklıdır ve çizilmelere ve çizilmelere karşı dayanıklıdır. fingerprints.It liflerin mukavemetini korur ve doğal yüzey dokusu size yatıştırıcı ve lüks bir dokunma hissi sağlar.Dahası, yükseltilmiş kenarlı ve ekstra yastıklamaya sahip TPU kılıfı, cihazınızı yüzey çiziklerinden, düşmelerden ve eziklerden koruyan çok yönlü darbeye dayanıklı bir tasarım sunar.

Yüksek Kapasiteli Cüzdan: Ellerinizi serbest bırakın ve daha fazla kolaylık kazanın!9 Kart yuvasına, manyetik kapaklı bir cüzdan bölmesine sahip olan cüzdan kılıfı, mükemmel bir şekilde kapanırken 9 kartı ve bazı banknotları sabitleyebilir.Ayrıca, rahat ve tatmin edici bir görsel deneyim için videoları veya filmleri en iyi açılarda izlemek için telefon kılıfını ayak dayanağı olarak kullanabilirsiniz.Ayrıca, hassas şarj kesimi ses ve yan düğmelere uyar.

Ürün Servisi: Sesiniz bizim için en önemli şey.Herhangi bir endişeniz varsa, lütfen doğrudan Adelahotel.com.tr mesajlaşma servisi aracılığıyla bizimle iletişime geçin.Biz her zaman dünya standartlarında müşteri hizmeti sunmak için çalışıyoruz. (İnsan yapımı hasarlar ve ikinci ürün değişimleri garanti süresine dahil değildir.)

TAŞIMA ==>>>

1. Dünya çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

2. Sipariş adresiniz gönderim adresinizle eşleşmelidir.Alıcının adı tam ad olmalıdır.

3. Tüm siparişler 2 gün içinde verilecektir, beklenmedik bir durumda, nakliye süresini geciktirebiliriz.

4. Bazen yurtdışına gittikten sonra lojistik izleme bilgisi olmadan sipariş verin; bu normal bir durumdur; etkili süre içinde güvenli bir şekilde ulaşılacaktır.

5. Parsel ödeme 30-60 gün içinde alınamazsa, lütfen bize ulaşın.Müşteri memnuniyeti bir hizmet ilkesidir.

6.Biz herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir.

HİZMET ==>>>

1. Profesyonel servis ekibi, mesaj, istasyon mektubu, TradeManager veya e-posta vb.Yoluyla 24 saat içinde size destek olacaktır.

2. Herhangi bir soru lütfen öncelikle bizimle iletişime geçin, sorununuzu çözmek için VIP yıldız hizmeti vereceğiz.

3. Ürünlerimiz yüksek kalitede resmi otantik ürünlerdir.Burada en popüler cep telefonu/tablet kılıfının keyfini çıkarabilirsiniz.

4. Yeni ürün lansmanları ve satış etkinliği bilgileri almak için mağazamıza odaklanın, ücretsiz yeni deneme alma şansınız olacak.

İADE ve GERİ ÖDEME ==>>>

1. Öğeden memnun değilseniz, lütfen 7 gün içinde bizimle iletişime geçin ve alındığı tarihten itibaren 30 gün içinde iade edin.

Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilecek ve size geri ödeme yapmayacağız veya yeniden göndermeyeceğiz.

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında olmalıdır ve iade sağlamak için nakliye takip numarası ile bize bildirmeniz gerekir.

3. Öğeyi ve aksesuarları sağlam bir şekilde alma öncülüğünde Adelahotel.com.tr platformu veya diğer geri ödeme yöntemi aracılığıyla size tam bir geri ödeme yapacağız.

Anonymous 2022-11-11

Çok teşekkür ederim.

İnceleme ekleme

Puanınız: