22cm Yumuşak Yapışmaz Yuvarlak Mikrodalga Mat Fritöz pad Dayanıklı Silikon Pişirme Pedi İndüksiyon ocak mat Masa Mate Pasta Tepsisi

  • ₺42.14 ₺60.98
( 3 Müşteri yorumları )

Ev & Bahçe

Sku:
  • a498048
Etiketler:
  • altlık, silikon mat, mikrodalga fırın ücretsiz kargo, silikon gıda mat, silikondan mutfak aksesuarları
  • Özellik: Çevre Dostu
  • Masa Dekorasyon ve Aksesuar Türü: Paspaslar ve Pedler
  • Malzeme: Silikon
  • Model Numarası: Silikon Pişirme Pedi
  • Kaynak: Anakara Çin

tanımlamak

YÜKSEK KALİTELİ MALZEME: Yastık, esnek ve dayanıklı olan ve uzun süre kullanılabilen gıda sınıfı silikondan yapılmıştır.Isı direnci: -40°F ila 482 ° F.

TEMİZLEMESİ KOLAY: Yapışmaz fırın paspasının temizlenmesi çok kolaydır ve doğrudan suyla durulanabilir veya bulaşık makinesine yerleştirilebilir.

ÇOK amaçlı: Yuvarlak pişirme paspasları mutfak, ev ve günlük kullanım için uygundur ve bardak altlığı veya tencere tutacağı, bassetts, sıçrama koruyucuları, konserve açacakları, placemats, kapaklar, yiyecek kapakları ve daha fazlası olarak kullanılabilir.Silikon Mikrodalga Pedleri dökülmeleri, damlamaları ve sıçramaları içerecek ve cam mikrodalga döner tablanızı koruyacak şekilde tasarlanmıştır

Hatırlatma: Yuvarlak mikrodalga pedi mikrodalga ısıtma, fırın pişirme, dolaylı alev pişirme, soğutma ve dondurma için uygundur.

Renk: resimde gösterildiği gibi

Malzeme: Silikon

Boyutu: 22 * 24.5 CM

Anonymous 2022-12-19

Malzeme çok iyi, indüksiyon ocağına kolayca yapışır.

Anonymous 2022-12-04

teşekkür ederim!

Anonymous 2022-11-12

Bir örnek ve kare üzerinde birkaç farklı aldım ve bir çiçek ve bunlar gibi. Bunlarda durdum, 4 konforun hepsini aldım. Renk siyah grafit, kömür siyahı değil. Eksilerden - onlara tüm tozlar, kedinin tüyleri yapışır (diğerlerinde olduğu gibi) ve diğerlerinden daha kalındırlar ve bu nedenle eğer sıvı ' den Geri kalanı tüm artılardır. Dayanıklı, ocakta iz bırakmayın, kaymaz, iyice yıkayın, yine de kaseleri bir kapak gibi kapatıyorum. Çukur olarak kullanmaya çalıştım, ancak termal iletkenlik iyidir, bu yüzden sadece hızlı bir şekilde yeniden düzenlenecek sıcak bir şey varsa.

İnceleme ekleme

Puanınız: