2 adet Lastik Tekerlek Parçaları Lastikler Hızlı Bağlantı Pratik Kauçuk R0526100 Aracı Havuz Temizleyici Yüzme İçin Yedek Zodyak MX8 MX6

  • ₺116.55 ₺161.86
( 0 Müşteri yorumları )

Ev & Bahçe

Sku:
  • a73878
Etiketler:
  • s8 vaka şövalyeleri zodyak, havuz temizleyici sünger, ultraman lastik takım, lango eşofman altı, köpekbalığı meizu mx6, mx8 denetleyici, elektrikli süpürge lixo havuzu, lastik parça seti, kerher elektrikli süpürge, lego lastik izleri
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: diğer
  • Model Numarası: Yüzme Havuzu Temizleyici Tekerlek Paletli Lastik

Mermi Noktaları:

1、Paket içeriği: Öğenin paketi 2 kauçuk havuz temizleyici lastik parça tekerleği içerir.Lütfen kullanmadan önce kontrol edin.

2、Yüksek kaliteli Malzeme: Bu parça yedek parçaları siyahtır ve süper kauçuk malzemeden yapılmıştır, böylece temizleyici alt kısımda kolayca hareket edebilir pool.It ayrıca temizleyicinin daha fazla yüzey alanını kaplamak için havuz duvarından aşağı inmesini sağlayarak temiz ve temiz bir yüzme havuzu oluşturur.

3、Kurulumu Kolay: Normal kullanım altındaki yedek bantlar zamanla aşınabilir.Değiştirirken, parçayı panelden çekin ve yenisine geri itin track.No zamandan ve paradan tasarruf sağlayan özel aletler gereklidir.

4、Çoklu Fonksiyon: Palet bandını değiştirmenin amacı, temizleyiciyi alttan belirli bir mesafede tutmak ve yamaçlara tırmanırken temizleyiciye kavrama sağlamaktır ve walls.It her ikisinde de çalışabilir side.In diğer bir deyişle, sağdaki parça ve soldaki parça aynı, değiştirilebilir.

5、Uzun Ömürlü: Palet bandı, yükseltilmiş dayanıklı tekerlek palet yapısına sahip yüksek kaliteli ağır hizmet tipi kauçuktan yapılmıştır, uzun servis ömrüne ve yüksek performansa sahiptir.

Tanım:

1. Dayanıklı, yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır.

2. Kurulumu kolay ve hızlı bağlantı.

3. Orijinal ekipman üreticisi numarasını değiştirin: R0526100

4. Parça bandı MX8 ve MX6 için uygundur.

Belirleme:

Adı: Lastik Parça Bant

Malzeme: kauçuk

Renk: siyah

Uygun İçin: Zodyak MX8 MX6 için

Ambalaj Listesi:

2 * Lastik Parça Bant

Notlar:

Geçiş: 1 cm = 10mm = 0.39 inç

1. Işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

2. Manuel ölçüm nedeniyle 0.5-2 cm farkına izin verin.

İnceleme ekleme

Puanınız: