Samsung Orijinal Silikon Kapak Kılıf Samsung GALAXY S22 Ultra S22 Ultra 5G Darbeye Dayanıklı Kabuk Yumuşak Telefon Kılıfı kapak

  • ₺298.55 ₺335.48
( 0 Müşteri yorumları )

Cep Telefonu Aksesuarları

Sku:
  • a473698
Etiketler:
  • kapak kılıf, samsung galaxy s22 ultra, samsung s22 kılıf, Cep Telefonları, s22 artı kılıf, samsung galaxy s22 ultra kılıf
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Dizayn: Düz
  • Tip: Tampon
  • Uyumlu Marka: Samsung
  • Marka Adı: Samsung

Ellerin üzerinde yumuşak

Şık olduğu kadar rahat olan Silikon Kapak, telefonunuzun dışına yumuşak bir dokunuş katar.İpeksi mat kaplama, telefonunuzu saatlerce tutmanızı sağlar. * Kablosuz PowerShare kullanmadan önce kapağı Rainbow'dan çıkarmanız önerilir.

Darbelere karşı bir tampon

Yumuşak silikondan yapılmış olan bu kılıf, telefonunuzu soldan sağa, yukarıdan aşağıya doğru şık bir şekilde korur.İnce form faktörü hacim katmaz, bu nedenle hasarı önlemeye yardımcı olmasına rağmen cebinize veya çantanıza kolayca sığar.

Herhangi bir stil için renk seçenekleri Telefonunuza uyan bir renk tonu seçin veya modaya uygun bir görünüm için zıt bir renk tonu seçin.Aralarından seçim yapabileceğiniz bir dizi renk vardır, böylece ruh halinize veya kıyafetinize göre birkaç tane alıp değiştirebilirsiniz.

Özellikler:

1.Stil ve dayanıklılık kombinasyonu için mükemmeldir.

2.Güvenilir köşe ve sırt koruması.Kaymaz, yumuşak dokunuşlu silikondan yapılmıştır

3.En iyi kablosuz güç paylaşımı sonuçları için kapağı çıkarın.

Mevcut Model Numarası:

Samsung Galaxy S22 Ultra

Değerli müşterilerimiz ve arkadaşlar:

Ürünümü satın aldığınızda, olağandışı bir şey olursa: öğeleri almadınız veya açıklama ile eşleşmiyor veya başka nedenler sizi almıyor satisfied.Do nötr (veya olumsuz) yorumlar bırakmayın veya kapağı kolayca açmayın, benimle iletişime geçmek için yazmaktan çekinmeyin.Biz sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.Bence iyi iletişim her şeyi çözebilir.

Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz.

Biz yaptıktan sonra en kısa sürede öğeleri gemi olacak payment.As hepimiz biliyoruz, çünkü piller tehlikeli mallardır saf pil paketi nakliye süresi normalden daha uzun olacaktır.Transit herhangi bir sorunuz varsa, herhangi bir zamanda müşteri hizmetlerimizle irtibata geçebilirsiniz.Paketi uzun süre almadıysanız, kaybolduğu anlamına gelmez.Yerel postaneye veya posta kutunuza ulaşmış olabilirsiniz.Varış süresi genellikle 30 ila 50 gündür.

İnceleme ekleme

Puanınız: